Відділення реабілітації репродуктивної функції жінок Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 27 из 27
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
11-окт-2018Вагінальний мікробіом у жінок з безплідністю, яким було проведено хірургічне лікування на придатках маткиДубчак, А.Є.; Мілєвський, О.В.; Обейд, Н.М.
2-авг-2018ГІСТЕРОСКОПІЯ В ДІАГНОСТИЦІ ГІПЕРПРОЛІФЕРАТИВНИХ ПРОЦЕСІВ ЕНДОМЕТРІЯКорнацька, А.Г.; Вовк, І.Б.; Горбань, Н.Є.; Ракша, І.І.
14-мар-2017Особливості оваріального резерву у жінок з безплідністю після органозберігальних операцій на органах малого тазаДубчак, А.Є.; Дубенко, О.Д.; Мілєвський, О.В.; Обейд, Н.М.
4-сен-2017ОПТИМІЗАЦІЯ ЛІКУВАННЯ ПАТОЛОГІЇ ШИЙКИ МАТКИ ЗАПАЛЬНОГО ГЕНЕЗУ В ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУЧубей, Г.В.; Корнацька, А.Г.
9-сен-2017НОВІ ПОГЛЯДИ НА ЛІКУВАННЯ ЛЕЙОМІОМИ МАТКИ В ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУКорнацька, А.Г.; Ревенько, О.О.; Колесніченко, І.С.; Флаксемберг, М.А.; Обухова, Г.Ю.
17-окт-2017ЛІКУВАННЯ ДИСПЛАЗІЙ ЕПІТЕЛІЮ ШИЙКИ МАТКИ НА ТЛІ ГІПЕРПРОЛІФЕРАТИВНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТІЛА МАТКИ В ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУКондратюк, В.К.; Горбань, Н.Є.; Дзісь, Н.П.; Нарольська, А.І.
24-мая-2017Використання міфепристону з метою передопераційної підготовки жінок репродуктивного віку з лейоміомою маткиКорнацька, А.Г.; Чубей, Г.В.; Флаксемберг, М.А.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 27 из 27