Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/301
Название: Імуномодулюючі ефекти пробіотиків
Другие названия: Immunomodulatory effects of probiotics
Иммуномодулирующие эффекты пробиотиков
Авторы: Уманець, Т.Р.
Ключевые слова: Пробіотики, пробіотичні бактерії, модуляція імунної відповіді, імунітет, уроджений імунітет, адаптивний імунітет, Bacillus coagulans, Лактовіт Форте.
Probiotics, probiotic bacteria, immune response modulation, immunity, innate immunity, adaptive immunity, Bacillus coagulans, Lactovit Forte.
Пробиотики, пробиотические бактерии, модуляция иммунного ответа, иммунитет, врожденный иммунитет, адаптивный иммунитет, Bacillus coagulans, Лактовит Форте.
Дата публикации: 18-апр-2017
Издательство: УКРАЇНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЧАСОПИС
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто імуномодулюючі ефекти пробіотиків роду Lactobacillus та Bifidobacterium, які зумовлюють доцільність застосування препаратів на їх основі у клінічній практиці. Наведено дані щодо позитивного впливу пробіотиків при запальних захворюваннях кишечнику та алергічній патології як у дітей, так і у дорослих. Представлено можливості та переваги застосування комбінації Bacillus coagulans із вітамінами В 9 та В 12 у складі препарату Лактовіт Форте.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/301
Располагается в коллекциях:Відділення захворювань органів дихання та респіраторних алергозів у дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Імуномодулюючі ефекти пробіотиків.pdf861,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.