Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/126
Название: СТАН МІКРОБІОЦЕНОЗУУРОГЕНІТАЛЬНИХ ОРГАНІВ У ЖІНОК ФЕРТИЛЬНОГО ВІКУ, ЩО ПЕРЕНЕСЛИ АРТИФІЦІЙНИЙ АБОРТ,ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ СТРЕСОРНОГО НАВАНТАЖЕННЯ.
Другие названия: MICROBIOCINOSIS CONDITION FERTILE AGE WOMANS UROGENITAL ORGANS DEPENDING ON THE STRESS TENSION AFTER ARTIFICIAL ABORTION.
Авторы: Подольський, Вл.В.
Подольський, В.В.
Лісяна, Т.О.
Пономарьова, І.Г.
Ключевые слова: Жінки фертильного віку, що перенесли артифіційний аборт, мікробіоценоз урогенітальних органів, рівень стресорного навантаження.
Women of fertile age, who had an artificial abortion, microbiocenosis o f urogenital organs, level of stress loading.
Дата публикации: 6-июн-2018
Издательство: Слово про Здоров`я
Краткий осмотр (реферат): Досліджено стан мікробіоценозу урогенітальних органів у жінок фертильного віку, що перенесли артифіційний аборт, залежно від рівня стресорного навантаження. Результати роботи доводять доцільність бактеріологічного обстеження жінок після аборту з метою виявлення ступеня порушень мікробіоценозу статевих шляхів та призначення патогенетично обґрунтованих методів терапії та реабілітації як стресорного навантаження на організм, так і корекції змін мікробіоценозу урогенітальних органів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/126
ISSN: 2521-6554
Располагается в коллекциях:Лабораторія мікробіології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.