Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/304
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАнтипкін, Ю.Г.-
dc.contributor.authorМатвєєва, С.Ю.-
dc.contributor.authorУманець, Т.Р.-
dc.contributor.authorЛапшин, В.Ф.-
dc.contributor.authorКондратенкова, Т.В.-
dc.contributor.authorСмірнова, О.А.-
dc.date.accessioned2021-04-24T09:42:00Z-
dc.date.available2021-04-24T09:42:00Z-
dc.date.issued2017-08-01-
dc.identifier.issn1992-5891-
dc.identifier.urihttp://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/304-
dc.description.abstractНаведено особливості сенсибілізації до первинних та перехресно?реагуючих компонентів рослинних алергенів, перелік білків-алергенів, які беруть участь у реакціях перехресту. Визначення сенсибілізації до конкретного алергену рослинного продукту та введення в клінічну практику компонентної діагностики дає змогу спрогнозувати достовірність виникнення симптомів алергії, можливість виникнення перехресних реакцій та ризику їх розвитку, призначити оптимальні елімінаційні заходи, підвищити ефективність алерген-специфічної імунотерапії.uk_UA
dc.publisherПЕРИНАТОЛОГИЯ И ПЕДИАТРИЯuk_UA
dc.relation.ispartofseriesdoi;10.15574/PP.2017.72.84-
dc.subjectПоліноз, перехресна харчова алергія, молекулярна діагностика, білки-алергени, діти.uk_UA
dc.subjectPollinosis, cross-reactivity food allergy, molecular diagnostic, allergen proteins, children.uk_UA
dc.subjectПоллиноз, перекрестная пищевая аллергия, молекулярная диагностика, белки-аллергены, дети.uk_UA
dc.titleСучасні погляди на пилково-харчовий синдромuk_UA
dc.title.alternativeModern views on pollen-food syndromeuk_UA
dc.title.alternativeСовременные взгляды на пыльцево-пищевой синдромuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Відділення захворювань органів дихання та респіраторних алергозів у дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сучасні погляди на пилково-харчовий синдром.pdf114,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.