Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/230
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШадрін, О.Г.-
dc.contributor.authorГайдучик, Г.А.-
dc.date.accessioned2021-03-31T18:37:23Z-
dc.date.available2021-03-31T18:37:23Z-
dc.date.issued2017-09-09-
dc.identifier.urihttp://dspace-ipag.com.ua/jspui/handle/123456789/230-
dc.description.abstractДані вітчизняних та зарубіжних наукових досліджень свідчать про стрімке зростання поширеності алергічних захворювань, початок яких припадає на ранній дитячий вік. Клінічні прояви алергічних реакцій у дітей грудного віку здебільшого пов’язані з особливостями харчування. Харчова алергія (ХА) є стартовою сенсибілізацією, першою «сходинкою» у формуванні та подальшому розвитку алергічного маршу.uk_UA
dc.publisherВидавничий дім "Здоров`я України"uk_UA
dc.subjectДіти раннього вікуuk_UA
dc.subjectалергіяuk_UA
dc.titleЩодо застосування антигістамінних засобів у дітей раннього віку з алергією до білків коров’ячого молокаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Відділення проблем харчування та соматичних захворювань дітей раннього віку



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.